zondag 29 mei 2016

Goedkoop naar Parijs kan zowel met de bus, trein, auto als het vliegtuig

Een bezoek aan Parijs, de stad van de liefde, moet niet duur zijn. Je maakt het zo duur of zo goedkoop als je zelf wilt. Hou dus zeker rekening met je budget dat je aan een bezoek aan de lichtstad kunt en wil uitgeven. 

Met de vele actuele tips ben je ongetwijfeld al flink op weg naar een goedkoop en aantrekkelijk verblijf in Parijs. Naast tips over goedkoop naar Parijs reizen, vind je hier ook alle mogelijke bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad. Even interessant zijn de goedkope overnachtingsmogelijkheden zonder daarom  aan comfort in te boeten. 

Hoe reis ik goedkoop naar Parijs

Goedkoop naar Parijs kan op vele manieren, ieder met zijn specifieke voor- en nadelen. Je kunt zowel met de auto, als met Natuurlijk is het mogelijk om met de auto naar Parijs te gaan, als met de bus, de trein en het vliegtuig. In amper vier uur sta je vanuit Brussel aan de voet van de imposante Eifeltoren. 
Wil je nog vlugger kennismaken met de vele toeristische troeven van Parijs? Dan is er uiteraard nog altijd het vliegtuig. Dan ben je er in amper anderhalf uur.  sta in nog geen 1,5 uur in hartje Parijs. 
De goedkoopste manier om Parijs te verkennen is ongetwijfeld de bus, een comfortabele én goedkope manier van reizen.

Goedkoop overnachten in Parijs

Goedkoop naar Parijs wil niet allen zeggen goedkoop reizen, maar even goed goedkoop overnachten zonder aan comfort te moeten inboeten. Goedkope hotels met alle standaardcomfort zijn in Parijs niet te tellen. Als je Parijs wilt ontdekken, dient zo'n hotelkamer toch maar alleen om te overnachten. 
Goedkope appartementen zijn er in Parijs in iedere straat.

Is je budget écht beperkt, dan kun je nog altijd terecht in de vele hostels. Voor wie iets meer luxe en rust wilt, en toch niet teveel wilt betalen, zijn er nog altijd  de vele bed and breakfast mogelijkheden.

Met onze vele tips op het vlak van goedkope reismogelijkheden en bezienswaardigheden, is je boeiende ontdekkingstocht   naar de Franse hoofdstad al vooraf geslaagd; UwCitytrip.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten